Hallo,

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Ik zal mij even voorstellen; Ik ben Yorick, eigenaar van Amsterhammetjes. Van kleins af aan ben ik al gek geweest op eten en vooral op vlees.

Ik kan enorm genieten van een stoofpotje dat al de hele dag het huis lekker laat ruiken, of spareribs die een paar uur op de barbecue hebben gerookt! Door deze voorliefde kwam ik er drie jaar geleden via een foodblog achter dat je een oude koelkast om kan bouwen tot klimaatkast waarin je hammetjes kan drogen. Dat moest ik proberen! Zo geschieden het dat ik een koelkast op de kop tikte en daar  hammen in begon te drogen. Ik vond het heerlijk om hiermee bezig te zijn, maar de echte pret begon pas toen ik mijn eerste hammetje kon eten. Wat was dat lekker en anders dan de andere gedroogde ham die ik kende!

Ik kan heel veel creativiteit en liefde kwijt in mijn hammetjes en heb een bedrijf opgezet met een duidelijke visie waar ik vol achter sta. Dat resulteert in ontzettend veel positieve reacties bij mensen die mijn hammen proeven. Wil jij meer weten over Amsterhammetjes? Klik dan op de knop hieronder

gallery/amsterhammetjes_logo_in_colour
gallery/foto yorick